signing contract 300Als ondernemer loopt u vele risico´s. Sommige risico’s kunnen verzekerd worden, andere weer niet. Wel is het soms de vraag welke verzekeringen nu echt noodzakelijk zijn.

Tenslotte kunt u als ondernemer pas geld verdienen als er meer binnenkomt dan dat eruit gaat en bij alle verzekeringen bent u van een ding verzekerd: Dat er geld uitgaat. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat een schade veel kosten met zich meebrengt waardoor de financiële positie juist verslechtert.

Op welke verzekeringen kunt u in dat geval het beste besparen? Welke risico´s bent u eventueel bereid zelf te dragen? En welke risico’s dienen juist verzekerd te worden?

Laat het ons voor u uitzoeken. Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek en adviseren u geheel vrijblijvend over de verschillende verzekeringen.

Hieronder staan enkele verzekeringen, klik erop voor meer informatie.

Als u een eigen bedrijf heeft of freelance werkzaamheden uitvoert, kunt u een ander schade toebrengen. U kunt dan aansprakelijk worden gesteld. Deze verzekering beschermt uw bedrijf tegen de financiële gevolgen.
Juridische geschillen kunnen u veel tijd, geld en energie kosten die u liever in uw onderneming stopt. De rechtsbijstandverzekering biedt u deskundige hulp en dekt de kosten voor een advocaat.
Een (bestel)autoverzekering is niet alleen verplicht, maar ook erg belangrijk. De Schade kan behoorlijk in de kosten lopen. Zo zijn er verschillende verzekeringen. U dient ook rekening te houden met rijdend werkmaterieel en overige bedrijfsvoertuigen. U bent dan verplicht zich te verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid (WA).
Bezit u een bedrijfspand? Dan is het verstandig deze goed te verzekeren tegen schade met een gebouwenverzekering.
Als ondernemer bent u afhankelijk van uw bedrijfsmiddelen. Ook uw opgeslagen goederen zijn daarbij belangrijk. Daarom is een goede inventaris/goederen verzekering onmisbaar.
Elektronica is vaak maar beperkt meeverzekerd onder de inventarisverzekering. Dit geldt ook voor de aanwezige computers en andere beroepsmatig gebruikte elektronische apparatuur. Het is mogelijk om deze apparatuur extra te verzekeren op kantoor, maar ook bij uw werknemers thuis. Wij kunnen u zelfs een Allrisk werelddekking bieden tegen een lage premie.
Wanneer één (of meerdere) van uw werknemers ziek wordt kan dat grote gevolgen voor uw organisatie hebben. Zowel in organisatorisch als financieel opzicht. In veel gevallen bent u verplicht uw werknemer het eerste jaar 100% van het loon door te betalen. Laat een verzuimverzekering deze kosten voor u opvangen.
Als zelfstandig ondernemen heeft u wettelijk geen recht op een uitkering bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Dit brengt u in een hele benauwde positie mocht u langdurig ziek worden of arbeidsongeschikt raken. Met deze verzekering bent u voorzien van een inkomen als u een langere periode uitvalt.
Reizen u en uw werknemers (veel) naar het buiteland voor het bedrijf? Dan is het verstandig om stil te staan bij de risico’s waar u mee te maken kunt krijgen. Vaak sluit een particuliere reisverzekering schade tijdens zakelijke reizen uit en draait u op voor de kosten. Het is mogelijk deze verzekering los per reis af te sluiten of op doorlopende basis.

Naast bovenstaande verzekeringen zijn er nog vele andere verzekeringen die u kunt afsluiten voor uw onderneming of voor uzelf als zelfstandige.

Staat de verzekeringen die u wenst af te sluiten hier niet bij? Geen zorgen, wij kunnen bijna elk risico voor u verzekeren.

Wij zijn gescpecialiseerd in de moeilijke risico’s en beschikken over een internationaal netwerk waardoor bijna alles te verzekeren is!