Foto zakelijk 300Ronduit Zeker voor slagkracht in uw administratie.

De boekhouding voeren, het doen van BTW-aangiften en het genereren van financiële cijfers; voor veel ondernemers is het een moeizaam proces.

Hebt u uw administratie bij een accountant ondergebracht dan leidt dit vaak tot hoge kosten die u zich nu eenmaal niet altijd kunt veroorloven. Door uw bedrijfsadministratie uit te besteden aan ons administratiekantoor Ronduitzeker B.V. krijgt u slagkracht in uw administratie en het is ook nog eens voordelig.

Neem direct contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met 0299 469 028 voor een afspraak. 

Coronacrisis en gevolgen voor uw onderneming!

De uitbraak van het coronavirus heeft het openbare leven in Nederland zo goed als stilgelegd. Dit heeft grote gevolgen voor de economie. En mogelijk ook voor uw bedrijf en uw werknemers. Om u te steunen, neemt de overheid extra maatregelen. Via onderstaande link komt u op de informatiepagina van de Kamer van Koophandel. U leest hier welke maatregelen dit zijn. En bij welke overheidsorganisaties u terechtkunt voor advies of om zaken te regelen. Om u te steunen, neemt de overheid extra maatregelen. Op deze pagina leest u welke maatregelen dit zijn. En bij welke overheidsorganisaties u terechtkunt voor advies of om zaken te regelen.
 
Bron: KVK