Arrow
Arrow
Particulier
"Beware of little expenses,
a small leak will sink a great ship."
Benjamin Franklin
Slider

Belangrijke informatie over onze bereikbaarheid in verband met Corona virus

Op dit moment staat de gezondheid van ons allen voorop. Tegelijk begrijpen wij als geen ander dat de huidige situatie veel vragen en financiële onzekerheid bij u oproept. Veel ondernemers en werknemers worden door de crisis geraakt. En daarom willen wij ook nu - of misschien wel juist nú - optimaal bereikbaar voor u blijven. 

Wij verzoeken u om uw vragen, aanmeldingen van verzekeringen en schades zoveel mogelijk per mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door de enorme drukte die de gevolgen van het coronavirus met zich meebrengt zijn wij momenteel verminderd telefonisch bereikbaar. Uw vraag, claim of verzoek wordt vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk behandeld. Een reactie kan langer duren dan u van ons gewend bent. 

Hartelijk dank voor uw begrip en geduld.

home tab priveWe Insure heeft alles in huis om u te ondersteunen bij het fit maken en houden van uw persoonlijke en zakelijke financiën. 

Door onze relaties met een groot aantal vooraanstaande verzekeringsmaatschappijen en een netwerk van specialisten beschikken we altijd over alle actuele kennis om u het beste advies en maximale keuzevrijheid te bieden. 

Wij adviseren zowel particulieren als ondernemers over hun financiele zaken en verzekeringen. Ook hebben wij bijna 40 jaar ervaring met het verzekeren van grote en kleine evenementen, sporters en sportevenementen en filmproducties.

Particulieren, Freelancers en Zelfstandigen

Particulieren, Freelancers en Zelfstandigen kunnen bij We Insure terecht voor al hun financiële vragen. Wij regelen uw hypotheekzaken, uw belastingaangifte en alle verzekeringen. Ook voor uw financiele planning en vragen over een aanvullend pensioen of uw vermogen kunt u bij onze experts terecht. 

Ondernemers

Gemak voor ondernemers staat voorop. Daarom bieden wij alle financiële zaken onder 1 dak. Van bedrijfsverzekeringen en schade-expertise tot verzuim- en inkomensoplossingen. Ook begeleiden wij werkgevers die een pensioenregeling bieden bij het invullen van hun zorgplicht. Ons administratiekantoor doet desgewenst uw administratie.

Met bijna 40 jaar ervaring in de evenementen en filmwereld bent u verzekerd voor het onzekere. Wij bieden verzekeringen op maat. Een goed voorbeeld is onze Completion Bond voor filmproducties

Wilt u advies? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende risico-analyse en onze mogelijheden. 

VerzekeringenHypotheken